آموزش بافتنی

آموزش بافتنی
پنج‌شنبه 8 اسفند‌ماه سال 1392

آموزش بافت کلاه و شال گردن

آموزش کلاه
مواد لازم :
یک کاموای ۱۰۰ گرمی
میل متناسب با کاموا
طرز بافت :من برای یه بچه درشت ۶ ماهه ۱۰۰ تا دونه انداختم که این اندازه برای یه بچه ۲ ساله ریز نقش هم خوبه.

ابتدا کشبافت و بعد مدلی که دوست دارین میبافین که من در اینجا مدل شکلاتی که آموزشش رو اینجا گذاشتم استفاده کردم .

وقتی به اندازه ای که دوست داشتیم بلندی کلاه باشه بافتیم بافت را کور میکنیم .

اندازه کلاه بستگی به خودتون داره میتونین بلندتر ببافین تا لبه کلاه رو برگردونین میتونین اندازه سر ببافین که لبه هم برنگردونین .

حال ما یک مستطیل داریم ، درز بغل کلاه را دوخته و بالای کلاه رو با عبور دادن نخ از لابلای بافت جمع میکنیم ( مثل حالتی که در خیاطی کوک میزنیم ) بعد ته نخ رو محکم گره میزنیم .

کلاه را برگردانده و اگر دوست داشتیم یه منگوله برای بالای کلاه درست میکنیم .

کلاه ما آمادست . امیدوارم ببافین و ازش لذت ببرین .

درز بغل کلاه را میدوزیم .

آموزش بافت کلاه مدل شکلاتی

بالای کلاه را با عبور دادن نخ از لابلای بافت جمع میکنیم .

کلاه بافتنی مدل شکلاتی

منگوله ای که بالای کلاه میزاریم .

آموزش بافت شال و کلاه بچگانه

مدل بافت که شکلاتی هست

آموزش بافت شال و کلاه

این هم تموم شده کلاه

بافت کلاه با مدل شکلاتی

آموزش بافت کلاه بچگانه

فقط اینجا ما از ابتدای بافت ، بافت پیچ رو گذاشتیم و بعد از یه اندازه مشخص بافت پیچ ، یه مقدار بافت ابری بافتیم و بعد بافت کشبافت .

دوم در مورد شال:

برای شال چند رج اول بافت ابری بافتیم بعد بافت پیچ رو انجام دادیم و در ادامه بافت ساده یعنی اگر ما پیچ هشت تایی بافته باشیم بافت سادمون به این شکله که ۸ دانه زیر و ۲ دانه که ما بین پیچها هستش از رو بافته میشه و در اول و آخر شال این بافت پیچ رو داریم و در کل شال بافت ساده .

آموزش بافتنی

 کامل ترین و جامع ترین مجموعه آموزش بافتنی ( بافت دو میل )

به همراه طرح های بافت

۱۰ها شیوه مختلف آموزش بافتنی را یکجا یاد بگیرید

با این محصول فوق العاده فقط در چند دقیقه به یک بافنده حرفه ای تبدیل شوید .

آموزش توسط خانم یاوری

خـرید پستی >> قیمت فقـط : 37.000 تـومان

نظرات (0)
نام :
ایمیل : [پنهان می ماند]